|
مطالعه اتنوبوتانی در شهرستان زنجان
|
|
پایان نامه
|
|
فارسی
|
|
مطالعات کتابخانه ای,نمونه برداری محیطی,مصاحبه حضوری
|
|
2015
|
|
دانشگاه خوارزمی
|
|
زنجان
|
|
|
|
زنجان
|
|
|
|
مغانلو، ل. (1393). مطالعه اتنوبوتانی در شهرستان زنجان. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه خوارزمی.
|
|
|
گیاه | بیماری | قسمت مورد استفاده | |
---|---|---|---|
Allium akaka S.G.Gmel. ex Schult. & Schult.f. | خشک برای تهیه کوکو | پیاز,برگ | |
Allium cepa L. | خشک,بخور برای درمان سینوزیت,زکام,خاصیت ضد عفونی کنندگی | پیاز | |
Echinophora platyloba DC. | جوشانده یا دمنوش باز کننده انسداد,ضد بواسیر,درد مفاصل | اندام هوایی | |
Eryngium billardierei F.Delaroche | ساقه پوست کنده برای تهیه آش,مفید برای فتخ | ساقه | |
Falcaria vulgaris Bernh. | اشتهاآور,رفع سوزش حشرات | برگ | |
Ferula gumosa Boiss. | درمان زخم بدخیم,سرطانی,مفید برای اعصاب | کل گیاه | |
Foeniculum vulgare Mill. | قاعده آور,بازکننده قوی انسداد,افزایش شیر مادر | کل گیاه | |
Grammosciadium platycarpum Boiss. & Hausskn. | به عنوان داغ تره سی در تهیه آش | ساقه,برگ | |
Heracleum L. | چاشنی,ادویه,ضد نفخ | میوه | |
Ornithogalum brachystachys C.Koch | پخت آش | پیاز,برگ | |
تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه گیاهی ایران می باشد