|
اتنوفارماکولوژي شیراز و بررسي خواص ضد باکتريايي شمعداني معطر
|
|
پایان نامه
|
|
فارسی
|
|
پرسشنامه,مطالعات میدانی,مطالعات کتابخانه ای,نمونه برداری محیطی,مصاحبه حضوری,مطالعات آزمایشگاهی
|
|
2017
|
|
دانشگاه یاسوج
|
|
فارس
|
|
|
|
شیراز
|
|
|
|
افکاری، ر. (1395). اتنوفارماکولوژي شیراز و بررسي خواص ضد باکتريايي شمعداني معطر. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه یاسوج.
|
|
|
گیاه | بیماری | قسمت مورد استفاده | |
---|---|---|---|
Hypoestes phyllostachya Baker | شیرافزا | ||
Alisma plantago R.Br. | عفونت سوختگی,بیماری برص | ||
Apium L. | چاشنی غذا,ضدانگل,ضد عفونت,درمان کم خونی | ||
Allium austroiranicum R.M.Fritsch | چاشنی غذا | ||
Allium cepa L. | گذاشتن بر نیش زنبور,آسم,عفونت چشم | ||
Allium akaka S.G.Gmel. ex Schult. & Schult.f. | ضدسرفه,ضدعفونی کننده دستگاه گوارش,چاشنی,طعم دهنده غذا | ||
Allium haemanthoides Boiss. & Reut. ex Regel | شیرافزا,رنگ دهنده غذا | ||
Narcissus L. | آرامش بخش | ||
Pistacia vera L. | پوست آن جهت رفع اسهال | ||
Dorema aucheri Boiss. | کاربرد خوراکی,افزایش دهنده شیر,سقط جنین | ||
تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه گیاهی ایران می باشد