هزاران گونه از گیاهان خوراکی وجود دارند که می توانند در آب و هوای معتدل رشد کنند، با این حال اکثر مردم از حدود سی گونه آن آگاهند. در این بخش ما به شما تعداد کمی از گیاهان خوراکی شناخته شده را معرفی می کنیم که به راحتی در اکثر خاک ها رشد می کنند و اغلب نسبت به محصولات غذایی کمتر شناخته شده هستند.
-
ریشه
![]() |
![]() |
Dioscorea batatas | Cyperus esculentus |
![]() |
![]() |
Oxalis tuberosa | Lathyrus tuberosus |
-
برگ
![]() |
![]() |
Campanula versicolor | Agastache foeniculum |
![]() |
![]() |
Oxalis deppei | Malva verticillata |
-
میوه
![]() |
![]() |
Elaeagnus angustifolia | Crataegus schraderiana |
![]() |
![]() |
Elaeagnus x reflexa | Elaeagnus pungens |
![]() |
![]() |
Physalis ixocarpa | Hovenia dulcis |
-
بذر
![]() |
![]() |
Chenopodium quinoa | Araucaria araucana |
![]() |
![]() |
Lupinus mutabilis | Ginkgo biloba |